Post by diffsajasosi on Feb 15, 2022 7:05:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Заболява се с много реклами и след като направих първото ниво беше добре, но когато видях следващото ниво беше същото и трябваше да ми покаже ново нещо, това беше лошо приложение Никой никога не трябва да получава това приложение
има твърде много реклами като вас, момчета, наистина трябва да харесвате забавяне на рекламите, защото сте в средата на извършване на клиент и след това се появява реклама, просто е досадна и е извън борда на рекламите, отървете се от нея, получавам няколко реклами, но не буквално, както направих 100 реклами на четирима клиенти
Доста скучно след 2 минути, също не е най-добрата графика
Жалко, просто има твърде много реклами в тази игра. Трябва да се деинсталира след 5 фута
Foot Clinic - ASMR Feet Care ایفای نقش wnya
Твърде много реклами... Разбирам, че рекламите са нещо нормално, но след всяко второ нещо, което правите? Хайде....
Foot Clinic - ASMR Feet Care Juegos de rol xzo
как, по дяволите, е това релаксиращо по някакъв начин, форма или форма? ужасна реклама за измама.
Отворих играта, направих само половината от първия човек и след това добавяне, след което завърши първото и бам две добавки Имах пет добавяния всички заедно в рамките на първите 5 минути от отварянето на това приложение, спестете се, не изтегляйте
Що се отнася до това приложение, казвам страхотна работа, която собственикът създаде за хора на всякаква възраст по целия свят. За тази задача дори аз се радвам да играя и се надявам да очаквам повече за това приложение отново. GK
Foot Clinic - ASMR Feet Care Jocuri de rol fsy
Краката ме сърбяха, когато играх играта, което беше страхотно, но знам, че трябва да имаме реклами, но те бяха твърде чести до натрапчиви и много. С удоволствие бих играл, ако имаше по-малко. Добър опит.
Много готина концепция за игра, но рекламите просто са извън контрол. Не си губете времето с приложението.
Твърде много реклами иначе е добра игра.
Играта е добра, но броят на рекламите е смешен. Не мога да направя нищо без да гледате дълга реклама.
Всичко е наред, но зареждането на играта отнема много време
Не знам дали това е истинска игра, в която ти се плаща, те никога не казват дали имаш истински пари, всички тези игри казват, че можеш да печелиш пари и да печелиш пари и да печелиш пари добре Играх през последните четири месеца и всички различни видове игри, така че всички тези игри са фалшифицирани и са фалшиви, телефонът им или измами, така че просто обем, защото без значение какво измамите, това е начинът, по който всички тези други страни и всички тези места просто получавате измама, която не знаят как да б
Това е добра игра, но е трудно да се наслаждавате, когато гледате реклами в 95% от времето.
Много е яка
толкова е добър, но има малки елементи
Тази игра щеше да бъде много по-добра без реклама след реклама, а също и ако не беше толкова бавна
Засега всичко е наред....нека изчакаме до няколко сеанса..и тогава, ако не съм повръщал ..приятно е да помагам на другите по този начин...засега...жалко, че съм толкова стар. ... скоро ще навърша 70 години и виждам къде образованието в областта на здравеопазването е по-добро от прекратяването на бизнеса... хмммм
Като играта, ОСВЕН-------- когато се опитвам да събера съвети или бонуси, не мога да 99,99% от времето, когато ми казва, че се зареждам.. така че се притеснявам и го пропускам.. това не е правилно ..
Давам 3 защото графиката е лоша и лаги на г*з
Хубаво беше 😐
Тази игра има доста реклами, но моята племенница я играе и шумът я кара да се смее и я успокоява. Препоръчвам тази игра!
Много обичам играта 😍
Можем ли да оценим, че играта има като 6809 реклами за около 1 минута като littelrry, вие дори не можете да играете играта, защото от колко реклами има
Нещастните инструменти не са достатъчно прецизни. Разваля другата мъдра забавна игра. Плюс милиони реклами.
ОП
Това е много много лоша игра и имаше много много реклами. Аз също ще дам 0 звезда, но нямаше описа чутияпа 🖕🖕
за първи път играя играта, много ми харесва да я играя
Харесвам това приложение
2、3、4人遊戲 模擬 kzrt
Пълно с кървави нон-стоп добавки! Ужасна игра
Не бих дал звезди, но това не е възможно, опитах друга игра, наречена chores, и щях да я запазя и играя, но точно така има твърде много реклами. Знам, че за получаване на безплатни приложения и игри са необходими реклами, но аз играя и имам много, всъщност всичките ми приложения са безплатни и поддържам тези, в които рекламите са в приемливо количество и намирам повечето други мои приложения от тези реклами, но запазете само тези, които не са бомбардирани от реклами. деинсталиране незабавно
Твърде много реклами. Играта е добра, но поради приложението не я харесвам. Рекламите се появяват 8 пъти в минута, изскачат всеки път, когато сменя инструмента. Толкова е досадно, когато се повтарят и неподходящи реклами. Обичам игра, но мразя рекламите. Всъщност искам да дам 5 звезди, но заради досадните реклами давам само 2 звезди. ⭐⭐ --------------- ⭐⭐⭐⭐⭐
my web site: facial skin care tips ... Here is my web page: cleveland clinic diet. Mildred ... I've been using WordPress eczema on feet a number of
за много реклами, може да е забавна игра, ако нямате реклама на всеки крак, който се опитвате да почистите
Твърде много реклами. По-скоро платете няколко долара за премахване на реклами
Тази игра всъщност е наистина забавна, всички, които казват, че е напълно куца или лоша, те грешат според мен е най-смешната и някак груба, но все пак е забавна още веднъж, това вероятно е една от петте ми най-любими карантинни игри и това е asr I получих тази игра през юли или март какво прави играта отново е наистина забавна. не наистина.😄😃😊
Твърде много реклами и това се забърква и изтрива целия ми напредък от нищото. Отървете се от около половината реклами и поправете проблемите и наистина няма да е лоша игра.
Забавно, но грубо
Твърде много реклами. Точно като играта за грижа за кучешки лапи. Може да бъде по-приятно без реклама всеки път, когато правите нещо. Ще се деинсталира това.
Foot Clinic - ASMR Feet Care ভূমিকা নিয়ে খেলা umc
играйте игра в е забавно
Харесвам тази игра, тя се чувства така, че барабаните продължавайте доброто, не забравяйте да добавите още нива, за да не се изчерпим тази игра е забавна
Добре игра. МНОГО твърде много реклами. Извади забавлението. Инструментите изостават и са малко трудни за използване. Стана безинтересен.
Играта е добра, но махни се с рекламите, наистина става досадна😤😤
Исках да пробвам тази игра, но тя продължава да ме затваря.... не е добро първо впечатление.... 1 звезда е твърде много
разумна игра, постоянни прекъсвания с реклами. повече реклами, отколкото игра. изтриване на играта.
Път към много реклами. Разбирам между нивата и за екстри, но между елементите е смешно.
Невероятна игра, но няма да ми позволи да я получа, но съм почти сигурен, че ще бъде невероятно добра All-Stars. Получавам торси с пеперуди, защото всичко, което имаха 😍😍😍😍☺😊😀😃😍😍😝😜😜 😒😔😔😒😒😆😷😷😦😆😧
Е, рекламата беше- ъ-ъ, да кажем, че беше отвратителна, хм, и- иначе това е игра с крак сергари и е малко масивна, бих казал! ⊙﹏⊙