Post by diffsajasosi on Feb 15, 2022 6:50:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати кованице хак ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Одлична игра. Реално јесте, али треба нове ствари
Уређивање мапе је покварено, не можете уклонити ствари или ротирати објекте, толико је покварено да сам једва чекао да уредим своју стару верзију као да датира од 3 године пре овог издања, толико грешака да деинсталирам екрани се стално замрачују усред игара пошто је ажурирање иалл избрисало моју игру чувања на Гоогле-у потпуно је срање, волео бих да могу да дам 0 звездица, али не могу
Узас
Ова игра је невероватна, препоручујем да преузмете
Волим ову игру понекад мрзим рекламе, молим вас, уклоните огласе
Добар посао у игри направите више игара, молим вас
Ова игра је добра, свиђа ми се. само неколико ствари 1. Када завршим тимски меч на смрт, добијам лоше награде када изгубим чак и када урадим добро. ако покажете резултате на крају игре који показују колико убистава и смрти свако добио.можда дај још већу награду за мвп пеопле2 У режиму ратне краљевске умире заиста лако јер немаш оклоп.Можда смањиш штету од пиштоља у бр.3 спинер који ти даје новчиће за рекламе понекад не ради.Када гледам оглас и не добијам награду.али добра игра
Много ми се свиђа
веома добра баттле роиале игра. 5 звездица
Супер игрица суб на мој канал зове се Гамер ,2 субцрибе он ми цханнел наме ис Гамер ,2 ћао бие
Не могу да уђем у игру..заглавио сам на "корак 100..." Молимо поправи мој налог. Хвала
Мачка !!!. Губили су моје време
Ramp Stunts - Racing Car Games Rol Oyunu tll
Грозна игра😡
Молимо вас да то учините тако да поново можете да користите новчиће! Обожавам ову игру и само желим да направим скин без плаћања готовине или да будем одбачен да бих добио драгуље!
Прилично забавно, могло би проћи и без сталног упозорења које тражи да оцените апликацију.
Не
Екстра је али да додају још модова
Ова игра је забавна јер се можете забавити
Игрица је понекад веома добра те изнервира али све јесупер!💪
Цоол игра, али мислим да је Блоцк Царс Онлине боља игра. Али такође Мад Гунз има баттле Роиал и друге ствари тако да мислим да је ова игра прилично добра
Можете ли молим вас да додате 1в1, и био сам тако изнервиран када сам дошао до максималног нивоа нико не долази једва да неке особе долазе па морам да играм баттлероиал, молим вас поправите
Супер игра препоруцујем свима!
Свиђа ми се што се ништа не дешава са игром, потпуно је у реду на рачунару и мобилном уређају, али ако можете да промените подешавања контрола, осим тога све је заиста у реду и можда на вашем мобилном телефону буде одлично као рачунар хвала вам и то све за сада.
Заиста је добар и требало би да га пробате! Али, да, има, али у реду, али има превише огласа!
Па мислим да у изазову морају бити слабији људи и барем краће време одмора или више новца од 4 или 2 ГЛУПО ЈЕ
Неће ми дозволити да уђем у игру, прилично сам узнемирен колико је досадно и када сам деинсталирао поново инсталиран и даље не ради, увек се заглави у регрутовању хрчака и мрзим што сам играо много Баттле Роиале-а и не могу више да играм игру уф...
Када достигнете 11. ниво, ова игра се претвара у игру за победу. Јуче сам имао 10 ниво и ова игра је била тако забавна. Али сада, не можете ни да играте ову игру и увек умрете одмах. Молим вас учините оружје јефтинијим, а игру бољом.
Волим ову игру, али пошто ме је неко ударио у режиму ратне краљевске борбе, не могу да се померим, још увек видим дугме за скок на џојстику и дугме за паљење, али екран је црн и не могу да се померим, поправите то
Ок је
Гоог гоод
Може боље
Још гора игра за коју је потребна вечност да се лоде
То је као да се морамо борити против других бораца и као и ви на почетку бисте изгубили своју мачку, а ваша мачка се зове мр. флуффи, али онда када г. Флуффи уђе у портал, идете на портал више акције, тако да када одете до сиромашних срешћете два момка, један изгледа као принцеза, а други изгледа као мушкарац и волите да бирате различите пушке различите гранате и различити алати.
волим све ствари. Свиђа ми се ова игра, али грешака има толико у овој игри, али ..... толико уживам у овој игри 😊😊😊
Çılgın GunZ çevrimiçi atış Aksiyon nkw
Ова игра је заиста забавна, али у краљевској битки постоје људи који имају бесконачне метке са бацачем ракета и једном сам имао љубичасти снајпер и љубичасти ар када сам покушао да га погодим стрелом, он је употребио ракетни бацач и убио ме, молим вас поправи ово, али с добре стране то је забавна игра, даћу јој 3.
Игра постаје много боља! Волим облик пиштоља, њихову моћ, сопствену способност и анимацију поновног пуњења! Али ствари ме терају да му дам 3 звездице јер многи од њих ретко играју на лвл 20 до 30. Превише су јачи. То ми даје прилику да избришем ову игру.
Волите ову игру пуну авантуре!
Mad GunZ shooting games online Akció sbu
Одлицна
То је одличан фпс који се мени лично свиђа, али неке грешке ту и тамо морају да се промене
НА курац је ово
Можете видети да је приложена датотека скенирана слика у ПДФ формату ПДФ ММР вакцина је добар тренутак за истраживање нових начина
Игрица није нешто