Post by diffsajasosi on Feb 15, 2022 6:44:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezená výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Hodnotil jsem to 3 hvězdičkami, protože získání nového monstra trvá tak dlouho. Navíc události končí rychle a je těžké získat buňky. Nemohu ohodnotit nic většího než 1 hvězdička a nemohu dostat monstrum projít mýtem včas, abych mohl udělat dungeony. Potřebuji také více příležitostí, jak dostat metropolitní mýty do dungeonů.
Je to opravdu zábavné a můžete získat spoustu tvorů a některé prodat
Udělal jsem úkol pro 66 drahokamů a pak jsem ho dokončil, šel jsem se podívat na stav a bylo tam uvedeno odmítnuto. Strávil jsem tím 45 minut zbytečně.
Monster Legends Strategie njcr
Je to dobry a nevim!!
Monster Legends কৌশল xftn
Skvělá hra, ale má příliš mnoho nabídek a přináší velké výhody hráčům, kteří platí obrovské množství peněz. Také vám to neumožňuje získat legendy s drahokamy, což by bylo VELKOU pomocí pro hráče zdarma, takže Social Point, povolte, aby si legendy kupovali s drahokamy. I přesto tu hru miluji. Dobrá, nová aktualizace, která brzy vyjde, není vhodná pro hráče zdarma, ponechává hráče f2p bez výhod. Za jakýkoli pokrok musíte v této hře zaplatit peníze. Social Point, nech toho.
Monster Legends (mobilní)
Teprve začínám hrát a moc tomu ještě nerozumím.
Je to velice dobrá hra ale hrál jsem to už před pár lety a nejde mi přihlásit na starý účet měl jsem tam doopravdy nesmyslná čísla a začínat znovu nehodlám ale jinak doporučuji
Ohromné množství obsahu. Příliš mnoho na to, abychom prozkoumali nebo postoupili jakýmkoli účinným způsobem. Kvůli časově omezeným událostem, nedostatku hráčské úrovně nebo plošným finančním překážkám vám tato hra poskytne pouze krátkou ochutnávku toho, co by jinak mohlo být zábavné. Škoda, nezdá se, že by se za to někdy vyplatilo utrácet peníze. Neopravilo by to neohrabané aspekty hry, kterých je mnoho. Nemohu říct, jestli se koná výkupné, ale určitě tam je poznámka.
iOS - Vortex
Jen se nedaří přihlásit do klanu nějakého
Tato hra je supeeeeeer
Řekl bych, že tato hra je trochu nedoceněná. Určitě je pár věcí, které bych chtěl zlepšit, jako je posílání jídla nebo dokonce příšer přátelům, ale ode mě nic negativního! 😁
Herní koncept a provedení jsou úžasné, modely jsou vesměs originální a celková hra a souboje jsou zábavné. Bohužel má hra šíleně vysokou výplatní stěnu. Pokud budete mít to štěstí, že získáte legendární monstrum, množství zlata potřebného k vybudování toho, co potřebujete, je šílené, například 20 USD, jen bůh ví, jak dlouho budete na peníze čekat, pokud jde o čas. Totéž platí pro mechanika jídla (jak levelujete všechny příšery). Dejte si pozor na paywall, zasáhne vás tvrdě a rychle.
Telefony se systémem Android používají různá uživatelská rozhraní v závislosti na konkrétní značce (Samsung, LGE, ASUS, atd.)
Jsou bitvy, které nemůžete vyhrát ani prohrát, takže z nich na chvíli vycouváte, zábavná hra, dokud si neuvědomíte, že jsou rozbité
Toto je nejvíce placená hra, se kterou jsem se kdy setkal. Myslím, že myšlenkou je hypnotizovat vás barvami, dokud neprasknete a něco si nekoupíte. V podstatě neexistuje žádná hratelnost, jen chcete vidět, jak vypadá další monstrum, a buď čekáte, nebo utrácíte peníze za úplně falešný pocit úspěchu. Nechápejte tuto hru.
Bože další kravina
tato hra je opravdu zábavná jediná věc, která se mi na ní nelíbí, je, když prohráváte souboje, ale kromě toho je tato hra úžasný život, nepřijdete o svůj účet, můžete si změnit avatara, získáte tolik skvělých mazlíčků, které byste neztratili bojuj, jako bys měl dobré nabídky, nějaké dobré nabídky a věci, jako že se mi tato hra opravdu líbí a navrhuji vám, abyste si ji zahráli také, jen říkám, že nebudete litovat toho, co říkám, slibuji vám, že když to budete hrát a budete jako brácha, tenhle vole měl pravdu jako no tak muž II
Mam problem s hrou seka se a nejdou hrat zápasy mam Huawei Y5II poradite co s tim??
Dá se i bez placení.
Je to nejlepší hra, jen si myslím, že časovač pro nová monstra by neměl být tak dlouhý.
Mám to přes fb a je to super
Upřímně si myslím, že je to skvělá hra, ale je tam tolik maličkostí, kvůli kterým si prostě připadáte jako odměna za výhru. Například výzvy monster a bludiště. Máme omezené množství mincí, kterých můžeme do bludiště nasbírat asi 200 každé 4 hodiny, a to nestačí k dokončení bludiště a získání tohoto hlavního monstra. Pokud jde o výzvy, je to totéž, co musíme nasbírat spoustu předmětů za krátkou dobu (24 hodin). Nejvyšší balíček drahokamů vám nemůže dostat ani legendární monstrum.
Tato hra je skvělá, můžete upgradovat své mazlíčky a přimět je, aby vypadali cool a stanoviště
Seká se to pořád? Při zapnutí hry pár min lag a čekačka než se to rozběhne, potom už se to dalo jinak pěkná hra.. Ale kvůli těm lagum nebo bugum nevím jak to nazvat byla nutná odinstalace
Monster Legends Strategie njcr
Stáhnout Monster Legends pro iOS (iPhone, iPad) - Anderbot
Tuhle hru mám moc rád, ale za poslední 3 dny pokaždé, když se načte na 99 procent, spadne, opravte to, prosím, miluji tuto hru a nemohu ji smazat
Teď už jen peníze......
hra se mi líbí, ale ztratil jsem svého staršího sporlinga poté, co jsem ho odinstaloval, ale jinak bych ho mohl chtít zpět, pak mu dám pět hvězdiček, každopádně dobrá hra, chci zpátky svůj moster a je vysoko na úrovni 15 nebo více
Hra stále zamrzá a padá. Stáhl jsem si ji, abych mohl hrát na akci, která právě probíhá a která končí 30. dne, a teď hru ani nemohu otevřít, abych si vyzvedl odměny. Musíte to opravit
Začal jsem hrát hru a bylo to dobré, ale když pak představili tu věc ze dřeva monster, zkusil jsem dokončit výzvu v hodnotě 6 000 drahokamů a 1 v hodnotě 3 000 pro stejnou hru, kterou jsem nikdy předtím nehrál, a dokončil jsem jednu, ale ne. dejte mi drahokamy o den později, výzva vypršela, takže jsem dokončil druhou výzvu a řeklo mi, že je pouze pro nové uživatele. Takže jsem promarnil všechen ten čas v jiné hře a nic jsem za to nedostal. Vyměním to, až to opraví.
Monster Legends: Breed, Collect and Battle - Veadug
MultiCraft — Build and Mine! Petualangan jou
Nemůžu se připojit k facebooku
Hezká hra, striktně stranou. Pokud z toho chcete udělat hru zdarma, budete zklamáni. Po dokončení základního tutoriálu a některých super zjednodušujících úkolů budete v podstatě za platovou zdí, abyste „prodloužili dobu výstavby“ atd. Pokud jste trpěliví a chcete hru hrát několikrát denně, možná budete chtít zvážit pokud jste v pořádku s utrácením hotovosti, abyste hráli více.... Nebo ještě počkejte. Skvělá grafika/hratelnost, ale prostě jsem nemohl vydržet čekání na hraní. Doporučte alespoň zkusit
Легенды о монстрах Стратегии nqcg