Post by diffsajasosi on Feb 15, 2022 6:37:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
Nav slikti, bet vairs nav līmeņu atjaunināšanas spēles 😒
Tas sniedz fantastisku mācību pieredzi ar skaistu, viegli lietojamu interfeisu.
ļoti izglītojoša
Daži jautājumi ir vienkārši neatbildami
Šī lietojumprogramma ir lieliska un ārkārtēja, lai gan jautājums ir ļoti sarežģīts
Kā sauca Hitlera manikīra vecāko brāļu sievas suni?
Ļoti laba lietotne, ļoti izglītojoša un kaut kā radīta ģēnijam
Ang pangit nito
Šī ir laba spēle, bet man ir 8 gadi, tāpēc es nezinu visu
Tā ir laba spēle, kas lieliski piemērota prātam, lai jūs varētu redzēt, cik laba ir jūsu atmiņa
Daži grūti, daži viegli, bet visas zināšanas un patika spēle ļoti
Man ir labi veicies ar šo lietotni. Man teica, ka mēs varam izņemt naudu un/vai saņemt balvas par nopelnīto summu. Tomēr es noteikti palaidu garām e-pastu no dažiem mēnešiem. 2021. GADA 22. DECEMBRĪ No.Brenda Jean Meadows-Townes .
Lieliski uztur prātu aktīvu.
Jautājumi ir pārāk smagi
Lietotne sasalst.
Acha hai
Spēlē kā es varu kļūt par miljonāru, kā es varu iegūt naudu
Mans IQ ir ļoti uzlabojies...pateicoties tam....LOL😘😘
Šī spēle ir patiešām lieliska, un tā pāriet, kad man ir garlaicīgi, es patiešām mīlu šo spēli, bet vienīgā problēma ir tad, kad es izeju no tās pat tikai uz 1 minūti, kad es atgriežos pie spēles, tā tiek restartēta ar numuru 1 un reklāmas vienmēr parādās, bet, ja neskaitu to, ka es joprojām ļoti mīlu šo spēli, un tas man liek justies labi, kad saņēmu 1 miljonu, lai gan 1 miljons nav īsts...
Gud, bet jāuzlabo grafika
Šī ir ļoti laba spēle. Es spēlēju šo spēli ar savu ģimeni. Šī spēle dod Braienam pilnvaras
kā mēs varam iegūt naudu? kā mēs varam iegūt laimestu?
Millionär 2022: Trivia Quiz Quizspiele ftdu
Lieliska spēle un jautra relaksējoša spēle
Man patīk spēlēt arī šo spēli! Tā ir ļoti interesanta, bet tajā ir pārāk daudz papildinājumu, spēle ir labākā❤
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game 퀴즈 mvs
Ļoti glīta lietotne, plašs jautājumu klāsts, kas ir daudz labāks nekā citi, ko esmu izmēģinājis.
Man ļoti patīk lietotne🙂😘😘😍 Ir matemātika un angļu valoda vai ne??? 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Es tikko sāku spēlēt, piemēram, tas, ka ir konkurence un dažādas grūtības pakāpes, ir jautri spēlēt.
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game 퀴즈 mvs
Sliktas ziņas
Milionerzy 2022: Polski Quiz Quizy qdqd
Interesanta spēle. Ātri uzdoti jautājumi un ne pārāk daudz sludinājumu. Laba spēle, lai uzlabotu savas vispārējās zināšanas
Nevar iegūt mieru, baudot šo spēli pārāk daudz reklāmu vai varat tos samazināt, 30 sek ir ilgs laiks spēles vidū. Atvainojiet.
Labs izaicinājums un veids, kā saglabāt spēku.
Es piešķiru tai tikai vienu zvaigzni, es vēlos šai lietotnei piešķirt nulles zvaigzni, lūdzu, salabojiet to. tā netiek instalēta .. jūs neinstalējat šo lietotni, jo tā netiek instalēta, un arī mani dati tiek pieprasīti visiem ...😞😞 .
Jauka spēle, taču jūs izmantojat arī naudas izņemšanas iespēju
Millionär 2022: Trivia Quiz Quizspiele ftdu
Tas ir ļoti lieliski, un tas liek manam prātam justies brīvam kā tukšam spainim
Ļoti laba spēle bērniem un pieaugušajiem
Izbaudot spēli, žēl, ka tā nav īsta nauda ..esmu par naudu, bet vai es spēlētu tikpat viegli. Es par to atteicos no solitāra, jo domāju, ka, ja nekas cits, es varētu kaut ko iemācīties. Tāpēc paldies
pārāk daudz reklāmu
Man ļoti patīk šī spēle, ir reizes, kad jautājumi bija viegli, un ir reizes, kad tā ir grūti (Iemesls, kāpēc dažreiz izmantoju Google), bet šī spēle ir patiešām laba 💙💙💙
Go Escape! Arkadspel juls
Oho, cik jaukas šīs spēles
Jautri un labs jautājumu sajaukums, uzziniet ar TV šovu, 4 atbalsti ir bonuss! Ieteiktu 😎
Ne pārāk labi 😵